Un Getafe de Champions

A aquestes alçades del campionat de Lliga es van succeint sorpreses inesperades, mostra d’això la sorprenent ratxa del Getafe. Si ningú hi posa remei, té tota la pinta que acabarà disputant la Champions.

Ningú sap quin és la seva fórmula per haver arribat als primers llocs de la classificació deixant enrere a grans com Sevilla, Atlètic i València.

Treball en equip, fórmula guanyadora

El gran mèrit que té el Getafe de Pepe Bordalás és que compta amb un bloc que juga en equip i cada un en la seva posició.

També cal esmentar que sense un pressupost desorbitat ni jugadors considerats “galàctics” ja han fet més que altres.

Tot un exemple per a aquells equips que es miren al mateix mirall que el Getafe i que anhelen treure l’etiqueta de “equip revelació” perquè jugar a Europa és un caramel al que tots aspiren.

És molt cert que treballant en equip es sol arribar molt alt, i aquí hi ha la mostra. Molts dels grans haurien de fer el mateix en lloc d’encomanar als seus “líders” perquè els tregui de dificultats.

Perquè no hi ha millor fórmula guanyadora per tirar les trobades endavant que apostar pel joc col·lectiu, només així s’aconsegueixen els títols importants.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *