En marxa durant el confinament

Durant el confinament dels membres de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT) seguim treballant en línia. Montserrat Vilarrasa és Vocal de el Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i té també reunions en línia.

Assemblea online

El 21 d’Abril farà un mes que la ADHMT es reuneix setmanalment mitjançant la plataforma de videoconferències ZOOM.

La novetat és que ara es pot assistir com a convidat-oient. Us convidem a participar cada dimarts a les 18h.

Clara Hervás, vocal suplent

El 17 d’abril vam connectar (Clara i Montse), també per ZOOM, amb Ramon Lamiel, gerent de l’IMPD. Lamiel va parlar primer i li va dir a Clara Hervás que ella seria la suplent de la Montse Vilarrasa, ja que no hi és l’Anna Ribot, fins ara suplent.

Estem preparant la campanya de la Montse per a les pròximes eleccions a Consell Rector de l’IMPD que havien de ser a el 2 de juliol, però que de moment no tenen data degut a al coronavirus.

Ramon Lamiel ens va explicar els comptes anuals de l’IMPD del 2019, que jo havia de votar a favor o en contra. Em vaig abstenir perquè no entenia el document amb tants números, però ens va ajudar molt Ramon Lamiel explicant-nos el document a la reunió que vam fer amb ell.

Transparència

Lamiel ens va dir que els pressupostos són calaixos de diners que fas per gastar, i els Comptes anuals el document on apareix finalment on s’han gastat aquests diners. De 13 milions han sobrat 12.000 euros.

Jo penso que l’important és la transparència dels comptes, per això estic agraïda a l’IMPD per ajudar-me amb l’explicació.

Els acords que vam prendre són que els enviarem la Declaració de Dones en càrrecs de Lideratge polític i públic i un manifest sobre Discapacitat i COVID19 que ens ha enviat Maria Solitud Cisternas Reyes en anglès i que la FCSD està traduint al català. L’IMPD ens pot ajudar a fer-lo arribar a més gent.

No podem perdre els drets per la Covid-19

És important no perdre el dret a la feina, no anar a l’atur, no perdre la vida independent, l’oci, els drets de les persones en situació de discapacitat intel·lectual.

Seguim estant a casa i sortim l’imprescindible, per anar a comprar si falta alguna cosa o anar a la farmàcia, seguint les mesures de seguretat.

No tenim llibertat de moviment, però si seguim tenint llibertat d’expressió. Recordeu també sortir a aplaudir als sanitaris cada vespre a les 8.

Tenim ganes de veure els companys d’EXIT21, a veure si ens reunim per ZOOM.

One Comment on “En marxa durant el confinament

  1. Me gusta mucho este articulo y esta muy bien hecho.Clara y Montse es la mejor opcion para representarnos, sobre todo por que transmiten juventud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *