Jo també resistiré!

El passat onze de març va ser l’últim dia de treball que vaig tenir. El govern no trigaria a decretar els primers quinze dies d’estat d’alarma pel coronavirus que es va iniciar el 14 del mateix mes.

Tot i que en un principi l’estat d’alarma havia de finalitzar el dotze d’abril, segons les últimes informacions s’ha tornat a prorrogar quinze dies més. És a dir, fins al 26 d’abril. Tot i que no serà la data definitiva perquè pot ser que s’allargui uns dies més de manera successiva.

Com un ciutadà més, aquí segueixo complint amb resignació el meu propi confinament. Em vaig comunicant amb els amics i familiars per vídeo trucada, alhora que vaig fent aquelles tasques domèstiques que abans no feia.

Un “heroi” d’estar per casa

A l’igual que a tots aquells sanitaris i cossos d’elit de l’exèrcit, entre altres que estan fent el possible per acabar amb el virus i que estan sent considerats els “herois”, jo també em considero un més d’ells però més d’estar per casa. Com jo, som molts els herois que ens quedem a casa i que evitem que se segueixi propagant el COVID-19.

Durant aquests dies s’està sentint una de les cançons més emblemàtiques del Dúo Dinámico: “Resistiré”. No només s’ha convertit en un himne nacional, sinó també en la inspiració per a altres cantants que estan traient altres versions de la mateixa.

Supervivents a la pròpia llar

Des de les quatre parets de casa sembla que els dies són més llargs, que el temps es va convertint en setmanes i les setmanes en mesos. El que fa que em vagi convertint en un supervivent en el meu propi llar.

Tants dies de tancament ens poden passar factura perquè no estem acostumats a estar tant de temps confinats. És per això que ara més que mai cal posar-li bona cara als mals temps i buscant aquest fil d’esperança per tornar a les activitats habituals. Cada dia que passa queda menys.

Amb tota la valentia que em caracteritza, poso la meva veu per bandera per cantar l’himne d’aquests dies: jo també resistiré!

*Text original en castellà

One Comment on “Jo també resistiré!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *