Sant Jordi també resistirà

Fins a la data d’avui, la diada de Sant Jordi omplia els nostres carrers amb milers i milers de roses de colors i formes de tot tipus.

Els més grans i il·lustres escriptors ens signaven els seus propis llibres, fins i tot els comerços de rebosteria treien a la venda els seus pastissos en forma de llibre.

Érem molts els ciutadans del carrer que aprofitaven el bon temps d’aquest dia per regalar roses i llibres.

El drac “coronavirus”

Segons deia la història va ser un cavaller el que va acabar salvant a la princesa de les urpes del drac. En aquesta ocasió li donem la volta a la història i és el drac el que va acabar amb Sant Jordi.

També es pot dir que el virus ens ha deixat els carrers sense roses, ni parades de llibres i, en general, sense la festa gran de la ciutat comtal i dels pobles.

Hi ha una altra forma d’acabar amb aquest ferotge drac anomenat coronavirus. Amb aquesta mesura, el propi fidel guerrer anomenat Sant Jordi no haurà de desembeinar l’espasa: n’hi ha prou amb quedar-se a casa.

Amb la mateixa valentia de el guerrer de l’espasa, la llança i l’escut amb els colors de Catalunya, tots els “Sant Jordis” també resistiran.

La Cambra de el Llibre i el Gremi de Floristes han proposat una data alternativa: el 23 de juliol. Tornarem a veure Barcelona amb tot el seu esplendor i amb totes les seves roses i llibres. Sant Jordi també resistirà.

*Text original en castellà

4 Comments on “Sant Jordi també resistirà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *