Un dia del teatre ben diferent

El 27 de març es va celebrar el dia mundial del teatre. Aquest any, però, no s’ha pogut celebrar com s’havia fet sempre, als teatres, pel tema del coronavirus.

La manera que han trobat els actors i les actrius ha sigut interpretar les seves obres des de les xarxes socials, com per exemple ho fa el Teatre Lliure deixant-nos veure algunes de les seves obres teatrals.  Ara estan fent “El temps que estiguem junts”. Així podem seguir veient les obres.

El sector del teatre espera que ben aviat es poguí tornar a la normalitat. En el meu cas unes de les darreres obres que vaig anar a veure va ser “Jerusalem”, una història que passa a Anglaterra, el dia de Sant Jordi. A mi em va agradar molt, encara que la història és una mica trista. El director és Julio Manrique i el protagonista Pere Arquillué. De moment no la tornaran a programar.

Obres que vindran

Quan tot el tema del coronavirus acabi, espero que al mes de maig, faran una obra que vull anar a veure: “Todas las flores”. Però com tothom hauré d’esperar que aquesta situació s’acabi per poder gaudir del teatre.

Esperem que properament i poder tornar al teatre ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *