UN SANT JORDI DIFERENT

Aquest Sant Jordi serà diferent i potser es celebrarà el proper 23 de juliol a causa del coronavirus. Algunes llibreries estan intentant que la gent compri els seus llibres per internet. A les xarxes socials demanen no comprar llibres per Amazon, que els comprin a les llibreries més properes i després del confinament es vagin a recollir.

Com novetat aquest any és podran fer flors virtuals des de la web o pintar dracs o roses de Sant Jordi per guarnir els nostres balcons.

Esperen que el dia 23 de juliol tot sigui millor i puguem sortir a gaudir d’una diada diferent, comprar els llibres i la rosa per gaudir de l’ambient de Sant Jordi a les principals poblacions de Catalunya.

Llibres i roses solidàries

Com he dit abans hi han moltes webs, inclosa la de la Fundació Catalana Síndrome de Down, que  ens conviden a fer-nos roses o dracs amb paper per fer lluir els balcons sense renunciar a celebrar la diada de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *