Elena Tarrats: “A la creativitat li senta bé poder estar una estona amb un mateix”

L’Elena Tarrats és una jove actriu multidisciplinària i emprenedora, que tant fa cinema, teatre o televisió com canta. La seva carrera artística la va començar a l’any 2008, a la festa dels Súpers de TV3 com a membre dels SP3, el grup musical del Súper 3. A l’Estadi Olímpic de Barcelona va participar a quatre de les festes dels súpers i va deixar el grup a l’any 2011, amb la participació més alta fins aleshores.

Al mateix any, parlem del 2011, va començar a rodar en Madrid per a grans series de televisió nacionals, com van ser “Gran Hotel, “Cuéntame como Pasó” i “Família”, però també va fer cinema participant a les pel·lícules “Barcelona nit d’estiu” i “Mill Cretins”
I per últim teatre, molt teatre. Entre les obres més destacades a les quals va participar tenim “Mar i Cel”, “L’Ànec Salvatge”, “Jerusalem” o “Maremar”. Fins i tot va formar una companyia pròpia, fundada amb Marc Oller, “La Companyia La Hydra” per fer dues obres: “L’Ultima de febrer” i “Utilitat Programada”.

I encara més, a l’Elena Tarrats li agrada cantar i ha publicat tres discos. El primer “Ma. El poder de decidir” amb Yamini T. Prabhu. El següent disc va ser “Cantos de poeta”, amb el grup gallec Gelria. L’últim disc el va treure fa només un parell de setmanes, es diu “Tocar a pel do animal”, i aquest cop ho fa al costat de Benxamín Otero.

També va participar a la cerimònia dels premis Gaudi de l’any passat, cantant la cançó “Memory” dedicada a Joan Pera per celebrar el seu Premi d’Honor.

A l’Elena, l’he entrevistada perquè és una actriu que no ha parat de fer coses, televisió, cine, teatre o música, i la segueixo des de la seva etapa al SP3. Espero que no pari i us convido a seguir tot el que fa perquè val molt la pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *