La lliga li fa un gol a la Covid-19

Des del passat dia 10 de març, la lliga espanyola va haver de baixar el teló després de l’inevitable estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus, que ens va deixar orfes de futbol.

Però després de diverses reunions ja tenim data definitiva per tornar a gaudir de les emocions que comportarà aquesta recta final de la lliga.

El 8 de juny tornen les emocions
Ja tenim data per reiniciar el que resta de campionat. La jornada 28 que es va veure afectada ja té cabuda al calendari.

El 8 de juny es donarà el tret de sortida, però no serà fins al 12 quan els vint equips vesteixin de curt i saltin al terreny de joc.

Està previst que dins d’aquesta carrera de fons hagi partits diàriament, el que farà que la competició de lliga sigui més atractiva i al seu torn més trepidant.

Futbol a porta tancada
Els equips disputaran els seus respectius encontres a porta tancada, pel que els seus aficionats hauran de viure-ho des de casa a través de Mitele Plus.

El quid de la qüestió és que ja teníem ganes de viure de nou l’espectacle de futbol. Veurem si l’actual líder de la competició, el Barça de Quique Setién, conquereix la Lliga 2019/20 en el seu pols amb els madridistes de Zidane.

De moment, podem dir ben alt i clar que entre tots els que estan davant com darrere de la competició han fet que La Lliga li hagi marcat un gol a la Covid-19.

Torna el futbol, torna l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *