El Barça i la seva “nova normalitat”

El Barça de Quique Setién arribava a l’estadi de La Ceràmica amb la impetuosa obligació de portar-se els tres punts per tornar a la lluita per la lliga en el seu pols amb el Reial Madrid. I no només en va tenir prou amb guanyar si no que a més ho va fer golejant a el Vila-real amb un contundent 1-4.

Els blaugrana s’avançarien en el marcador gràcies a un autogol de Pau Torres. Gerard Moreno ho compensaria posant l’empat. Suarez, Griezmann i Ansu Fati sentenciarien el partit amb un gol cada un.

Amb aquesta victòria els blaugrana deixen enrere la pesada motxilla dels tres empats consecutius amb els que s’estaven allunyant del títol de lliga.

Són quatre els punts que els separen de liderat del Reial Madrid que va guanyar en el seu desplaçament a Bilbao.

Almenys d’aquesta manera recuperen les bones sensacions i ara sí que es veuen capacitats per guanyar el que els queda per davant.

R. Madrid- VAR, societat limitada

En l’hipotètic cas que el Reial Madrid de Zinedine Zidane acabés guanyant la lliga, cal esmentar que en els seus últims partits des que es va reiniciar el campionat s’han beneficiat de penes màximes, com la que li van concedir a San Mamés. Cada victòria madridista té el VAR com a protagonista.

Aquí hi ha els fets que ho corroboren assenyalant penal la trepitjada de Dani Garcia a Sergio Ramos i que va ser transformat en gol pel defensa merengue. Per contra, el col·legiat va acabar obviant una altra trepitjada del propi Ramos sobre Raul Garcia.

Si poguéssim restar els punts que han aconseguit gràcies al videoarbitratge els cules de Setien no estarien ara intentant la proesa de recuperar el liderat.

Aquesta eina d’ajuda hauria de servir perquè tots els 20 equips del campionat acabin els seus partits amb el joc net de què tant es presumeix en lloc d’acabar afavorint als madridistes i, d’aquesta manera, adulterant la competició.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *