Ansu Fati enfonsa el submarí groc

El F.C. Barcelona va començar la lliga amb bon peu guanyant al Villareal per 4-0. El partit no podria començar millor quan al quart d’hora Ansu Fati va marcar el primer amb un gran xut. Dos minuts més tard, el mateix jugador va marcar el segon amb una jugada que va començar des de la banda. Deu minuts més tard va provocar un penal que el va transformar Messi. A l’últim minut de la primera part, Pau Torres es va marcar en pròpia meta establint el 4-0 final.

A la segona part els blaugranes es van relaxar. Els tres nous fitxatges d’aquesta temporada, Trincao, Pjanic i Pedri, van debutar al Camp Nou.

Els blaugranes van deixar bones sensacions. Ara s’hauran de confirmar en els partits d’aquesta setmana contra el Celta, dijous a Balaídos; i diumenge, contra el Sevilla, al Camp Nou.

Suárez marca com a matalasser
El jugador uruguaià va jugar el seu primer partit com a jugador de l’Athletic de Madrid contra el Granada. Suárez va jugar els últims vint minuts que van ser suficients perquè marqués dos gols i donés una assistència. Els matalassers es van imposar al Granada per 6-1.

A veure com li anirà la temporada a Suárez. El davanter pot ser una peça molt important per l’equip de Simeone. Esperem que a Can Barça no el trobem a faltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *