Un nou Barça amb Messi

S’acosta una revolució completa al nou Barça de Ronald Koeman que ja està en marxa. El desenllaç del “serial Messi” ha acabat beneficiosament. El tècnic holandès a la fi podrà comptar amb l’argentí com a pilar fonamental del seu equip.

Ara l’objectiu és fer un equip a mida de Messi que al mateix temps sigui més competitiu però sobretot capaç de recompondre’s de tot el que ha passat fins ara (que no ha estat poc).

Amb l’arribada de Pjanic, Pedri, Trincao i els que estan per venir (sonen Memphis Depay i Winjadum com a nous reforços), l’aficionat blaugrana ja torna a recuperar la il•lusió perquè ara sí que aquest Barça aposta per la renovació.

La lliga ja és aquí

A tot això i amb la plantilla com el que diu a mig fer, aquest proper cap de setmana ja tenim la primera jornada que, com sol ser habitual, serà trepidant.

El conjunt culer, igual que els altres equips que van jugar competicions europees l’agost passat, haurà d’esperar al menys fins a la tercera jornada a debutar (les jornades endarrerides es jugarien a principis del 2021), però
la resta d’equips ho donaran tot perquè gaudim.

Si el barcelonisme s’ha conformat a que Messi hagi decidit quedar-se, també els seguidors de la lliga podran gaudir del seu joc una temporada més, i és que ningú podria imaginar una lliga sense l’astre argentí.

Ja veurem el que passarà el proper juny del 2021, però per això encara falta molt. De moment, gaudim del millor jugador del món com a mínim una temporada més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *