“Hi ha molta diversitat al món i no es veu prou”

Entrevistem a la Lidia Casanova, una jove actriu que va començar la seva trajectòria formant-se a l’escola Memory. Quan va acabar aquesta etapa va entrar a la companyia La Hydra, amb la qual va fer tres obres, “L’últim dia de febrer”, “Espriu són sis” i “Utilitat programada”.

També va participar en obres de teatre com “Paradise”, “Kràmpack o “Qüestió d’honor” i en cinema va rodar en la pel·lícula “Framed”, i més tard també va fer “Mascaras”.

Lidia Casanova és va treure el diploma de la Nancy Tuñón a l’hora que ha anat a diferents escoles de música de Barcelona. És una gran actriu que segueixo des de fa molt temps, quan va començar amb la companyia La Hydra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *