VACANCES EN BLAU

Aquestes vacances he fet moltes coses per Catalunya, des del nord al sud. El primer de tot va ser visitar i gaudir de l’Empordà, ben a prop de Sant Pere de Rodes.

Per començar vàrem anar pels voltants d’Empuriabrava on em vaig animar a volar pel túnel del vent, una sensació molt intensa i maca. Al dia següent ens vàrem apropar a Cadaqués i l’últim dia vàrem fer un trosset del camí de ronda fins el far, pels voltants del Port de la Selva, i vam banyar-nos a una de les moltes cales que hi havien.

De nord a sud
Una setmana més tard vam anar a l’altra part de Catalunya, al sud, a la costa daurada. Ens vàrem instal·lar a l’Ametlla de Mar, en un càmping. Allà també vàrem recórrer la costa fent el camí de ronda. És un lloc molt bonic on els boscos de pins arriben fins les cales i les platges.

La resta de les vacances vaig estar al poble de l’Estany, al Moianès, al centre de Catalunya. El costum era fer alguna passejada diària, ben acompanyat, pels voltants del poble i veure les postes de sol.

Aquests dies també em van venir a visitar alguns amics. Amb l’Eva i l’Albert vaig visitar les coves prehistòriques del Toll, i també vaig anar a un concert al claustre romànic del Monestir de L’Estany, la Bachiana, dins de la programació Stagnum d’aquest any. El concert el va fer la Maria Lilia Cano i es va enregistrar.

També em van visitar altres amics, com el David o l’Iñaki, amb qui vaig aprofitar per visitar Vic.

De càmping amb Els blaus
Abans, a començament del mes d’agost, vaig anar amb el Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià, que aquest any celebra el seu centenari. El lloc on vàrem anar va ser Campdevànol. Per cert, ja soc un soci dels Blaus. Aviat faré un altre article dedicat a aquesta entitat centenària.

Amb els blaus vaig estar un cap de setmana que vàrem aprofitar per fer la ruta dels Set Gorgs. Fins i tot ens vam poder banyar a l’últim gorg. Per tot plegat, ha estat un bon estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *