Clatellada a Mendizorroza

El Barça de Koeman sembla haver entrat en la pitjor de les seves ratxes més recents ja que només suma dos punts de dotze possibles en joc. Davant l’Alabès tan sols va poder treure un 1-1 que els situa encara més lluny del liderat.

Per als blaugrana, la nit de Halloween a l’estadi de Mendizorroza, tot i haver començat endollats, va acabar sent un malson, i no seria precisament per ocasions de gol.

L’equip vitorià es va avançar al caseller al minut 31 per mitjà del jugador Luis Rioja que va aprofitar el regal que li va fer el porter de Barça. Amb aquest gol es van anar a la mitja part.

En el segon temps, no seria fins al minut 64 quan Griezmann posés l’empat definitiu. D’aquesta manera trauria les castanyes de foc als culers, i al seu torn trencaria la seva mala ratxa golejadora.

El malson del VAR

Segurament en lloc d’estar parlant d’un repartiment de punts amb l’Alabès de Pablo Machin, l’equip culer hagués sumat els tres punts si no fos per un nou error arbitral al no assenyalar com a pena màxima una empenta de Ximo sobre De Jong que hagués canviat el rumb del partit.

L’equip barcelonista sembla no haver trobat la fórmula que tan bé li està funcionant a la Champions. Quan juga la competició de lliga és com si els faltés alguna cosa.

Entre el Clàssic i aquesta última trobada amb l’Alabès sembla que el Barça està passant el seu pitjor malson amb el VAR.

En Champions sí que funciona
Una nova setmana de Champions a Can Barça que els pot servir per sortir de el pou en què estan ficats en la lliga. Tornaran a vestir-se de ‘Barçampions’ per enfrontar-se a amb el Dinamo de Kíev. És possible que el partit se suspengui perquè tretze jugadors de l’equip ucraïnès han donat positiu per coronavirus.

Vist els últims resultats tant amb el Ferencvaros hongarès com amb la Juventus de Torí, s’espera una tercera victòria consecutiva dels blaugrana sempre que sàpiguen mantenir el joc que tan bon resultat els està donant a Europa.

Per tant toca donar-ho tot en el terreny de joc. S’espera veure la mateixa bona versió en la visita del Reial Betis del pròxim cap de setmana.

Els homes de Koeman es veuen obligats a complir. Coincidències o no, però el Barça irregular que s’està veient en la classificació de lliga pot recordar al que en el seu dia dirigia Van Gaal a la temporada 2002-03 i que va acabar emportant-se el títol. Esperem que la història es repeteixi tal qual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *