El foraster torna a les pantalles

El passat dilluns va tornar a TV3 el programa El Foraster que presenta Quim Masferrer. El primer poble que ha visitat en aquesta vuitena temporada ha estat l’Estany, al Moianès.

Aquest programa m’ha fet molta il·lusió perquè l’Estany és el poble en el que estiuejo des de fa vint anys. Jo no he sortit però sí que ho han fet els racons més coneguts del poble com la residència de la gent gran, l’Hostal Grau, les mines i el mercat, entre d’altres.

També va aparèixer la doctora del poble que va anar a fer una visita a uns pacients d’una casa d’una zona rural.

Una de les escenes més impactants va ser quan Quim Masferrer es va menjar un tos de vedella molt gran a l’Hostal Grau. També va ser molt divertit quan les senyores del mercat van explicar acudits.

El director de l’escola rural també va ser enganxat per Masferrer. Aquest li va ensenyar tots els adhesius que portava al cotxe.

Els propers pobles que sortiran en aquesta nova temporada de El foraster són Perafita, Rellinars i més pobles que anirem descobrint al llarg del programa.

Un vell conegut
Quim Masferrer és una ‘amic d’Èxit’. Fa dos anys va ser l’encarregat de moderar la taula rodona de l’acte de famílies de la Fundació Catalana Síndrome Down (FCSD). Aprofitant aquesta col·laboració, la nostra companya d’Èxit21, Beatriz Ruiz, el va entrevistar.
Adaptant la seva famosa frase, podem dir que Quim Masferrer és “molt bona gent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *