Feina digna per a tothom

Aquesta setmana fa dos anys que vaig poder començar a treballar gràcies al Servei d’Inclusió Laboral de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). La meva primera feina la vaig fer a l’Escola Montserrat, a Vallvidrera, contractat per Abertis. Allà vaig estar fins el mes de juny de l’any 2019 controlant l’assistència d’un grup de nois i noies i informant a les seves famílies.

El curs següent vaig treballar a l’Escola Projecte, a l’Avinguda del Tibidabo, fent tasques de suport administratiu fins al març d’aquest any. Vaig deixar de treballar per culpa de la declaració de l’estat d’alarma sanitària de la Covid-19.

Ara mateix no tinc feina i aprofito el temps lliure que tinc per gravar entrevistes per la revista digital Èxit21 i fer els cursos de la FCSD. Els dilluns i els dimecres faig el curs d’Auxiliar de Congressos, i els matins dels dimarts i dels dijous, el curs Triomfa en la teva entrevista.

A part d’estar a Èxit21 també participo a l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. Ho faig les tardes dels dimarts i dels dijous. Així vaig aprenent coses cada dia i no m’avorreixo tant fins que tingui una nova oportunitat de treballar.

Drets universals
Com recull l’article 23 de la Declaració dels Drets Humans, tothom té el dret de treballar en un lloc digne.

Com us he dit abans, vaig començar a treballar fa dos anys i estic molt content d’haver-ho fet. Ara estic esperant a veure si surt alguna altra feina aviat.
Tothom té dret a tenir un treball digne i això és feina de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *