La cultura es queixa

El passat dijous 29 d’octubre el sector de la cultura va tornar a baixar les persianes, un cop més perquè el govern ha tornat a tancar tots els teatres i els cinemes.

Els actors i les actrius, de forma molt majoritària, estant en contra d’aquesta mesura perquè fins llavors havien complert amb les mesures de la Covid-19 amb prou èxit. Al dia següent de les noves mesures del govern, per tal de manifestar el seu desacord, van fer unes manifestacions per tot Catalunya.

El sector és queixa que ja treballaven al 50% de l’aforament i que estaven complint amb la normativa. Ara seran al menys quinze dies més tancats, lo mateix que ha passat amb els gimnasos.

Ara hauran, o haurem tots, d’esperar a veure què passa per poder tornar a gaudir del teatre i del cinema. Esperem que sigui aviat.

Amb bon gust de boca
Abans que tanquessin els teatres he tingut l’oportunitat de veure dos obres, “Todas las flores” a la sala Beckett i “Pegados”. Com he dit abans esperem poder tornar a viure la cultura en primera persona, que amb els temps que ens toca viure ens fa molta falta a tots.

Com diu tothom, la cultura és segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *