Més enllà de Merlí

La seqüela de la sèrie compta amb un personatge amb la SD

Aquesta nit és podrà veure a TV3 l’últim capítol de la sèrie de televisió Merli Sapere Aude, la mateixa que va estrenar l’any passat a la plataforma televisiva de Movistar .
En aquesta temporada hem vist la continuació del treball dels actors Carlos Cuevas i David Solans que ja sortien en les tres temporades anteriors. En aquesta nova temporada ha aparegut el personatge de Pablo Capuz, és amic del Pol, però també altres personatges nous, com el de la Maria Pujalte fent de professora, enlloc del Merlí; la Claudia Vega, una companya de l’institut; el Pere Vallribera, també un company; la Azul, una altra companya; i la Gloria Ramos, filla amb síndrome de Down de la professora.

El guionista de la sèrie, Héctor Lozano, va venir a la redacció d’Èxit21 per assessorar-se sobre la realitat de les persones amb síndrome de Down. El resultat ha estat un personatge versemblant que dóna visibilitat a les persones en situació de discapacitat intel·lectual.

En aquests capítols han passat moltes coses i si encara no l’heu vist us la recomano, està genial. La sèrie està gravada a la universitat de Barcelona i per la Barceloneta i voltants. Aquesta nova temporada som sis capítols, on a cada episodi passa alguna cosa diferent entre aquests joves personatges.

A la primavera, segona temporada
La setmana passada es va acabar de rodar la segona temporada de Merlí Sapere Aude que és podrà veure a la primavera vinent per Movistar i, després, per TV3.
A veure què passarà a la segona temporada i quines peripècies viuran aquests personatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *