Ter Stegen i Piqué condemnen al Barça al Wanda

El Barça de Koeman se sotmetia a el primer examen seriós en el que porta jugat en lliga. S’enfrontava a l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolità i van acabar portant-se un suspens majúscul de la manera més absurda. Una nefasta sortida de Ter Stegen propiciada per un error de Piqué va permetre que Carrasco pugés l’únic tant en el caseller (1-0).

Durant els primers compassos de la trobada els blaugranes van arribar amb facilitat a la porteria matalassera que se’ls feia cada vegada més petita davant d’un gran Oblak.

Amb el gol es van anar a la mitja part. En el segon temps els culers van buscar l’empat a la desesperada, però no van tenir la nit i es van quedar sense gol. Sembla ser que se’ls van deixar tots en la jornada anterior davant els bètics.

Sense Piqué i Sergi Roberto

El no haver aconseguit els tres punts és un mal menor, després de les pèrdues per lesió de Gerard Piqué i Sergi Roberto. Aquesta va ser sens dubte la pitjor notícia de la nit. Piqué podria estar un mínim de tres mesos de baixa per un esquinç al genoll.

El seu company, Sergi Roberto, va deixar a l’equip amb deu després de patir una lesió muscular que el tindrà dos mesos apartat dels terrenys de joc. Aquestes baixes deixen la plantilla pràcticament sense la línia defensiva.

Record històric negatiu

Veient la dramàtica situació actual en què els culers estan ficats en el campionat de Lliga, arribem a la crua realitat que aquest és el pitjor Barça en lliga des de la temporada 1991/92.

Ronald Koeman té a la mà redreçar la situació (ja que l’ombra de Xavi Hernández l’està aguaitant). El més desconcertant és que quan Messi no està a el cent per cent, l’equip ho nota i es reflecteix en la classificació.

Ara toca Champions

Arribats a aquest punt, és el moment de canviar el xip per donar-ho tot demà contra el Dinamo de Kíev. En mans dels blaugranes està el seguir endavant, ja que tenen molt en joc.

De moment en la competició europea al Barça sembla que tot li surt millor, però per alguna qüestió que no sabem, els costa aplicar-lo en lliga.

Tot i els queda molt per jugar i més errors ja no es poden cometre, perquè en cas contrari si la lliga acabés ara seria la primera vegada en la seva història que els blaugranes quedarien fora d’Europa. I això no es pot permetre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *