A la tercera no va ser la vençuda

El Barça de Koeman tenia la missió d’aconseguir una tercera victòria consecutiva, si no fos perquè el València de Javi Gràcia sortís de Can Barça amb un 2-2 a la butxaca. Aquest repartiment de punts provoca que l’equip blaugrana tornés a fer un pas enrere en el campionat de lliga.

El primer a colpejar va ser l’equip che per mitjà del gol que va marcar el jugador valencianista Diakhaby al minut 29. Messi va empatar en el temps afegit de la primera part amb el qual es van anar a la mitja part.

Araujo va posar l’avantatge en el marcador al 52. Tot i que el quadre cule sortís endollat, Maxi Gomez el va desactivar amb l’empat final al 69.

A partir d’aquí els barcelonistes es van quedar sense idees, el que va donar ales als valencianistes i va obligar a Ter Stegen a lluir-se.

Partit clau a Valladolid

Després d’aquest nou empat a casa el tercer al seu estadi ara és el moment de tornar a reaccionar abans d’acabar l’any. El partit que l’enfronta amb el Valladolid (dimarts que ve) fa que sigui necessari sumar una victòria.

Aconseguint els tres punts a l’estadi José Zorrilla farà que en el seu inici en el nou any comenci a retallar distàncies amb els seus rivals directes i per això els seus últims partits guanyats (Llevant i R. Societat) no vinguin a convertir-se en tan sols un miratge.

Molt a fer abans de Nadal

Tot fa indicar que a el conjunt barcelonista li queda molta tasca per fer abans de Nadal. Ensopegades com el que ha tingut amb el València (a l’igual que molts altres) li ha de servir per fer exercici d’esmena que serveixi per posar fi a l’any 2020 i començar el nou any amb la velocitat de creuer que el caracteritza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *