Cadis, un clàssic entre gegants

En el que portem jugat fins ara del campionat de Lliga es pot dir que hi ha molts dels equips que el disputen que volen destacar partit a partit.

Si fem una ullada a alguns d’ells podem veure, per exemple, a un Reial Madrid que, tot i estar en el grup capdavanter, està deixant molt que desitjar.

El Barça de Koeman sembla estar ficat en el triangle de les Bermudes perquè vol però no pot, i no serà per falta d’intents.

En els seus últims partits, el Barça va passar de l’exhibició contra l’Osasuna a l’ostracisme davant el Cadis, en un clar pas enrere en les seves aspiracions en lliga.

Amb tot mereixement, el Cadis que dirigeix Álvaro Cervera s’està acostant als grans de la competició i es troba en els llocs d’Europa League, que atès el que hem vist fins ara fins i tot ens sorprenen.

La revelació de l’any

L’última vegada que l’equip gadità va estar en primera va ser a la temporada 2005/06 amb Víctor Esparrago a la banqueta. Ara fa quatre temporades (2016/20) que Álvaro Cervera el dirigeix i, la temporada passada, va aconseguir tornar-lo a la màxima categoria.

A dia d’avui, es troben en una situació de privilegi a la taula, tot i no tenir figures de renom a les seves files.

Els gaditans poden dir que aquesta temporada han vençut a tot un Reial Madrid i fins i també han tret les misèries al mateix Barça de Messi i companyia.

Atès el que estan aconseguint actualment es pot dir que el Cadis és tot un clàssic entre gegants, a més de servir com a mirall per a molts altres equips que vinguin darrere buscant el seu lloc.

Per tant, el “vell” submarí groc seguirà solcant el mar amb tot el seu potencial, al mateix temps que plantarà cara a qualsevol que se li posi per davant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *