El Club Súper 3 prescindirà de la seva família després de 15 anys

El proper mes de juny la família del Club Super3 desapareixerà de la pantalla. Després de quinze anys en antena, Televisió de Catalunya ha decidit fer un altre format que encara no ha fet públic.

Alguns dels actors que donen vida als personatges d’aquesta gran família són Ester Vázquez (Lila), Berta Errando (Àlex), Joan Valentí (Pau), Ferran Vilajosana (Roc), Albert Ausellé (Fluski), Domenèc de Guzman (el Senyor Pla), Neus Ballbé (Pati Pla) i David Mercé (Rick). Tots ells han sigut alguns dels personatges que han destacat i han tingut més protagonisme al llarg de tots aquets 15 anys.

Al llarg de tants anys també han publicat àlbums de música. El primer que van treure va ser “Benvinguts el Club” l’any 2006. Tres anys més tard va seguir “Anem a Veure Món”. Després “Uh! No tinc por” (2011). El disc “Connectem” es va publicar a l’any 2013 i “Arkandú”, a l’any 2015. I fins ara, l’últim disc del Club Super3 ha sigut “Tenim el poder” (2017).

De l’escenari a les pantalles
Els “SP3” ha sigut el grup musical que ens ha fet ballar amb la seva música en català per tot el territori, però també ha sigut una bona oportunitat per formar a joves actors i actrius, com per exemple l’Elena Tarrats, que va participar a “Ventdelplà”, ”Gran Hotel,” o “Familia “ i que la vaig entrevistar per Èxit21.

Un altre cas és el de Júlia Molins, que ha fet sèries de televisió com “Seis Hermanas” o “Cites”; o la Cristina López i la Mònica Macfer, que han fet televisió i teatre.
Acaba la singladura d’una família que ha crescut amb tota una generació de joves catalans, però ben segur que aviat començarà una nova etapa diferent.

Fins que arribi el seu final televisiu, encara podem gaudir de l’Alex, en Pau, en Fluski, el Senyor Pla, la Nenúfar i la Matoll, les dues elfes, i el brother.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *