LA MARATÓ ESCALFA MOTORS

Aquest any la Marató de TV3 es celebrarà el 20 de desembre i es dedicarà a la Covid-19, la pandèmia que des del mes de març està afectant a la salut de les persones de tot el mon.

Aquest passat diumenge va sortir a la venda el CD. Enguany té més cançons que mai, dinou. Entre els cantants més coneguts que hi participen trobem Nil Moliner, l’Escolania de Montserrat, Pep Sala, Judit Neddermann… i així fins l’ultima cançó, que es diu “Serem més forts” i que canten de forma conjunta Miki Núñez, Elena Gadel, Suu, els Catarres i Doctor Prats, entre molts altres.

Com a homenatge a les persones que més treballen i cuiden de la nostra salut, també s’ha elaborat un llibre amb fotografies de la vida als hospitals, de com s’ha viscut la pandèmia fins ara.

El llibre, a més de fotografies, també recull les opinions de metges com, per exemple, el doctor Antoni Trilla, o la psicòloga Jenny Moix, que ens expliquen la pandèmia des de la seva experiència professional.

Mestres de cerimònia
La Marató serà presentada per Roger Escapa, Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté. Ells seran els encarregats de conduir el programa al llarg de tot el dia donant pas a entrevistes, testimonis, actuacions en directe, etc.

Recordem que aquest any la Marató recapta diners per a la lluita contra la Covid-19. Aquestes donacions serviran per estudiar i conèixer millor la malaltia que està provocant aquesta pandèmia mundial. Esperem que ben aviat es trobi la vacuna.
Entre tots i totes podem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *