Un Barça gris guanya al Llevant

El Barça va patir molt però va guanyar al Llevant per 1 a 0, amb un gol de Messi. Els jugadors blaugranes van començar regulars. El primer xut a porteria va ser dels granotes, De Frutos es va quedar sol i Ter Stegen la va poder aturar.

Els barcelonistes van haver de reaccionar i van accelerar una mica més. Braithwaite va tenir una gran oportunitat per obrir el marcador i uns minuts més tard Griezmann va tenir-ne una altra, però l’equip patia i el Llevant tenia moltes oportunitats.

A la segona part, el Barça va millorar, però els granotes continuaven generant ocasions de gol. El defensiu és un aspecte que cal millorar des de principi de temporada però, per sort, com quasi sempre, Messi va donar la victòria als blaugranes amb un gran gol.
El Llevant va tenir més ocasions i fins l’últim minut va poder empatar un partit que també hauria pogut guanyar.

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, potser hauria de pensar en fer canvis, i donar més oportunitats als més joves, si és que aquesta temporada és vol competir millor per intentar guanyar algun títol.

El PSG de Neymar, a la Champions
Aquest dilluns al migdia s’ha fet el sorteig dels octaus de la Champions i al Barça li ha tocat jugar l’eliminatòria contra el Paris Sant-Germain de Neymar, amb la tornada a casa dels francesos. El Barça no té el factor camp per haver perdut el primer lloc del seu grup degut a la desfeta contra la Juventus (0 a 3).

Ara els blaugranes hauran de millorar molt i fer un gran esforç per guanyar l’eliminatòria. L’any 2015 el Barça ja va remuntar un marcador molt en contra, però llavors la tornada era a casa.

O el Barça espavila o aquesta podrà ser la segona temporada sense guanyar cap títol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *