Una Marató de rècord


Més de 10 milions recaptats en un sol dia

La Marató ha fet un nou record, amb aportacions fetes per valor de 10.305.810 d’euros. Ha estat la recaptació més alta fins el moment i tots hem entès que aquest any, més especial que mai, ens tenien que involucrar per el tema de la Covid 19.

L’edició de l’any 2020 de La Marató ha sigut una mica diferent. Aquest cop no havia gent agafant el telèfon ni tampoc havia públic al programa en directe, però les quinze hores del programa especial van ser tot un èxit, com passa tots els anys.

Per La Marató va passar molta gent explicant la malaltia i com és estar ingressat a un hospital, sense poder veure els teus familiars, i com, un cop surts, s’intenta fer la vida normal d’abans. Costa molt, no es fàcil, per exemple Ricky Rubio va explicar que va patir la malaltia als Estats Units amb uns amics, però que al final va poder visitar a la seva família, ja a Barcelona.

La música anima a la ciència
La Marató va comptar amb actuacions musicals. Miki Núñez, Aitana, Stay Homas, Antonio Orozco o Sopa de Cabra, entre altres, ens van animar a participar cantant les seves caçons.

I també van participar metges com Antoni Trilla o Oriol Mitja que van explicar la malaltia i la importància de seguir les normes d’higiene que ens recomanen.
Els presentadors, com sempre, van estar a l’altura. La Laura Rosell, el Jordi Basté, la Mònica Terribas i la Raquel Sans van estar genials tota l’estona, crec que cada any ho fan millor.

Un cop acabada La Marató encara és poden fer donatius, fins l’any que ve. Jo aquest any també he col•laborat, perquè sé que amb aquests diners ens defensarem millor de la Covid 19. Cada ajuda val per lluitar contra el virus i aquest any més que mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *