El Petit Príncep, set temporades a la cartellera

Aquest cap de setmana he anat a veure el musical El Petit Princep. L’obra em va agradar molt. Aquest cop era Manu Guix qui feia de narrador i explicava la història. El personatge del Petit Princep l’interpretava la Júlia Bonjoch.

L’obra explica la història del llibre del mateix títol d’Antoine de Saint-Exupéry, on apareixen diferents personatges com una flor, un mag, un geògraf, un fanaler, un rei o una guineu.

El Petit Princep viu moltes aventures i descobreix mons diferents al seu. L’historia acaba amb un final feliç. És un espectacle per a tothom i aquesta ha sigut la seva setena temporada en cartellera.

La música d’aquest musical l’ha fet el mateix Manu Guix amb l’Àngel Llacer. Sempre ha tingut èxit i quan va acabar l’obra en vaig comprar el CD de la banda sonora com a record.

La cultura és segura
Des de que el govern va dir que podien obrir els teatres han hagut molt pocs contagis. Ara mateix, les sales només podem vendre el 50 per cent de les seves localitats, i organitzen l’entrada i la sortida dels espectadors amb la màxima prudència.
Els actors i les actrius demanen que hi hagi més públic a les seves representacions però, de moment, no hi ha cap canvi al respecte.

Com he dit molts cops, la cultura és segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *