La ràdio no passa de moda

Aquest 13 de febrer va ser el Dia Internacional de la ràdio i des de Catalunya Ràdio ho van celebrar emetent part de la seva programació des de “El búnquer”, un programa d’aquesta ràdio.

La ràdio és un mitjà de comunicació que cada vegada l’escolta més gent, fins i tot amb audiències majors que la televisió.

A mi m’agrada molt aquest mitjà perquè pot arribar fins a qualsevol lloc i fer-ho quasi només amb un micròfon per donar la noticia. En canvi, a la televisió cal tenir molt més equipament tècnic, com càmeres, cables, etc.

Jo vaig tenir la sort de poder fer les pràctiques a Ràdio Flaixbac, col·laborant al programa “El vermut de Llucià Ferrer”. L’experiència de treballar a la ràdio i amb l’equip del Llucià Ferrer em va agradar molt perquè parlar en públic sempre impressiona i emociona.

Abans vaig fer un curs d’Auxiliar de Ràdio a la universitat Pompeu Fabra organitzat per la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), amb Francesc Ponsa, i gràcies a ell estic també a Èxit21.

Seguir treballant
A mi m’agradaria treballar en alguna ràdio, perquè m’agrada parlar amb la gent i explicar les noticies que passen al nostre voltant i al món. Fins i tot també m’agradaria poder radiar algun partit de futbol.

En definitiva, que el meu somni seria poder treballar en alguna ràdio. A veure si es pot fer realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *