Gasol torna al club de la seva vida

Pau Gasol, tan aviat com es recuperi de la seva lesió, tornarà a jugar el Barça de bàsquet fins a final de temporada, on intentarà a ajudar a l’equip que el va formar a guanyar l’Eurolliga i la lliga ACB.

Gasol que estava lesionat des de la temporada passada vol jugar aquest estiu els Jocs Olímpics de Tòquio. El club l’ajudarà a posar-se en forma de cara als propers jocs, on tots esperem que li vagin molt bé les coses.

Pau Gasol va marxar del Barça l’any 2001 per anar a jugar a l’NBA. El pivot de Sant Boi es va acomiadar del Barça guanyant una copa del rei i una lliga ACB. A l’NBA ha jugat als Grizzlies de Memphis (2001-2008) i als Lakers de Los Angeles (2008-2014), equip amb qui va guanyar dos anells de campió, a l’any 2009 i 2010.

Gasol també va jugar als Chicago Bulls (2014-2016), al San Antonio Spurs (2016-2019), als Millwaukee Bucks (2019) i per últim, al Portland Trail Blazers (2019) on ja no va arribar a jugar cap partit oficial degut a la seva lesió.

El Barça s’imposa a la Penya
Per una altra part, el Barça va guanyar al Joventut de Badalona per 62-80 a l’Olímpic de Badalona. Els blaugranes no van tenir problemes per guanyar a la Penya i oferir minuts als més joves de l’equip.

El màxim anotador del partit va ser Calathes amb onze punts. Una de les novetats va ser la tornada del jugador blaugrana Victor Claver després d’una lesió. Claver va fer vuit punts.

A veure si amb la tornada de Pau Gasol els blaugranes poden optar per fi a guanyar l’Eurolliga i la lliga ACB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *