Sense Champions però amb orgull

El Barça de Koeman va arribar a l’estadi Parc dels prínceps de Paris amb la certesa d’aconseguir l’impossible, i la gran primera part que va fer convidava a creure en la remuntada. Però tota l’esperança es va veure reduïda en un empat que per cinquè any consecutiu el deixa fora de la Champions.

El PSG es va posar per davant en el marcador posant l’avantatge en el resultat global (5-1) amb el gol marcat per Mbappé des dels onze metres a la mitja hora de partit.

Va ser llavors quan el conjunt blaugrana va començar amb el seu recital d’ocasions i es va topar una i altra vegada amb un gran Keylor Navas.

L’empat va pujar a el marcador amb un d’aquells gols que només Messi sap fer, i que molts ho cataloguem com tota una obra d’art.

Poc abans d’arribar a la mitja part, el miracle depenia de la botes de Messi en el llançament d’una altra pena màxima, però en aquesta ocasió el va aturar el porter. En teoria s’hauria d’haver repetit per intromissió en la jugada de Verratti però el VAR ho va ignorar.


Van caure amb dignitat

Tot i les conseqüències que comporta aquest resultat i d’haver vist el paper del Barça en aquesta contesa, francament alguna cosa ha canviat i molt.

Lluny de lamentacions i altres derrotismes, en aquesta ocasió ha estat ben diferent de les últimes ecatombes de Champions (Roma, Liverpool i Bayern Munic, a més de la ja esmentada segona part amb el PSG a l’anada). Aquesta vegada sí que han tret l’orgull i així ho van demostrar a Paris.

Amb el cap ben alt han sortit de la Champions donant-ho tot fins al final. És per això que van merèixer molt més ja no només pel fet d’intentar fer l’impossible, si no més aviat per la manera que ho han fet suant la samarreta blaugrana fins a l’últim minut.


La lliga més a prop

I a tot això, l’Atlètic de Madrid va guanyar el seu partit pendent contra l’Atlètic de Bilbao, però es va deixar dos punts en la visita a Getafe. Si aquesta nit el Barça guanya el seu partit contra l’Osca, el cuer, els blaugrana es posaria a quatre punts dels matalassers.

Amb el bitllet per a la final de la Copa del Rei a la butxaca, ara és el moment que els blaugranes es connectin a la lliga a l’espera del duel directe contra l’Atlètic de Madrid del 9 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *