Interview with Mònica Terribas

8 Comments on “Interview with Mònica Terribas

  1. Si hi haguessin i es publiquessin més entrevistes com aquesta on es pot sentir parlar i opinar gent que tenen poques oportunitats per a poder-ho fer,segurament descubririem un món commovedor que encara no sabem que existeix.
    Andy,tens veu,ensenya´ns aquest móm que tu tant bé conèixes,no ens el volem deixar perdre!

  2. Realment l’Andy Trias ha estat un bon entrevistador. Una vegada més queda palesa la capacitat d’aprenentatge i adaptació de les persones amb Síndrome de Down i d’altres discapacitats. Seria molt alliçonador que es fes més ressó a la TV pública i als mitjans de comunicació d’aquestes persones i els seus projectes professionals. Ha estat un plaer seguir aquesta entrevista.

  3. hola, Andy. Está ben aconseguida l’entrevista pero parles massa del mateix tema. No creus que no cal insistir-hi tant?

  4. M’ha agradat moltíssim! Sou tots dos meravellosos…
    M’ha encantat la reflexió sobre les limitacions i els fracassos que heu fet conjuntament i que serveixen per a totes les persones (amb SD o sense).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *