(Català) És el buit de la presència de l’absència del meu pare

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

2 Comments on “(Català) És el buit de la presència de l’absència del meu pare

  1. Bon dia,
    Una bona amiga m’ha comentat que la Mònica Terribas va trucar ahir per telèfon l’Andy Trias i va voler parlar amb ell amb motiu del 25è aniversari de la mort del seu pare, Ramon Trias Fargas. Realment la tasca que fa la Fundació Catalana Síndrome Down és molt important perquè ha contribuït a que infinitat de nens especials formessin part de la vida quotidiana de qualsevol escola, treball i vida social. No són persones amb discapacitats, sinó persones singulars i un reflex fidel dels èxits assolits en aquesta metodologia de no deixar de banda les persones amb Síndrome de Down, ho ha assolit la Fundació. No desespereu per manca de diners, continueu amb la investigació i la recerca, intercanvieu informació amb d’altres fundacions que tracten aquest tema, no ens deixeu sense poder gaudir de persones com l’Andy Trias. Felicitats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *