(Català) La veritat i la raó

Sorry, this entry is only available in Català.

4 Comments on “(Català) La veritat i la raó

  1. No tot és veritat i raó, per això estem aquí en el món, oi que la terra és rodona, perquè no els éssers humans tambè? Tots tenim virtuts i defectes, encara que tambè tenim les nosttes equivocacions. Hi hauràn dies que no l’ acertarem i uns altres si. Però tot és filosofia!!! Encara que la raó, la vitalitat i la veritat vagin juntes, la intuició va sola. Jo ara mateix sento que m’ han arrinconat, i no sé perquè ja que hi han coses que sa m’ escapen del meu abast.

    M’ agradaria coses noves, però el meu cos i el meu cap no ho accepten.

      • No del tot. Si hi ha lògica. La lògica no és la raó, la lógica és un mètode per servir-la res més. És com si estiguessis dient: existeix deu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *