Un empat innocu per al liderat

El Camp Nou acollia un gran xoc entre Barça i València. Els blaugrana esperaven la novena victòria consecutiva en lliga davant un València que ha anat de menys a més.

El València de Marcelino va venir a donar-ho tot, així com es va demostrar en el trepidant partit que va acabar amb repartiment de punts (2-2). El Barça es manté líder i augmenta la distància respecte l’Atlètic de Madrid, que va punxar contra el Betis. Per la seva banda, el València s’acosta als llocs europeus.

Als primers 32 minuts, l’equip valencià es va posar per davant en el marcador. Amb un 0-2 a favor, amb gols de Gameiro i Parejo es van anar al descans. A la represa, Messi va solucionar el disbarat amb dos gols.

La primera “pedra” en el camí

L’empat dels culers ha estat una ensopegada en la bona ratxa de vuit victòries continuades en el campionat i l’exhibició copera contra el Sevilla.

Ara és el moment de córrer un espès vel, aixecar-se i seguir fent camí, ja que s’acosta un “tourmalet” de partits que comencen a ser decisius per arribar als títols prioritaris.

S.O. S. alerta màxima

Quan l’equip blaugrana entra en el moment més crucial de la temporada, l’argentí Leonel Messi acaba patint una contractura lleu. Això fa que s’encenguin les alarmes.

El primer clàssic en Copa es presenta amb incertesa ja que és seriós dubte en el xoc de dimecres. Messi va tenir a veure l’anterior clàssic de Lliga des de la grada i els blaugrana van vèncer per golejada.

Dimecres veurem si es confirma o no la messidependència.