(Català) L’Assembla participa a les Jornades Internacionals Barcelona Down

També va participar Liceth Cedeño, en aquest cas per referir-se a les dones en situació de discapacitat, que és l’article 6. Cedeño va donar pas a un vídeo explicatiu sobre l’Assemblea.

Clara Hervás, suplent de la vocal per la discapacitat intel·lectual a l’IMPD, va participar virtualment per reivindicar la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Per últim, va intervenir Edgar Prat, responsable del Servei de Promoció Ciutadana de la FCSD, per parlar sobre el manifest “Covid 19, discapacitat i salut mental” que ha promogut l’Assamblea.

Les jornades van ser un espai de trobada i de participació al voltant de la salut mental de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. En el meu cas, van ser les primeres a les que he pogut participar i espero tornar a fer-ho en el futur.

Després jo mateix vaig reivindicar la llibertat d’expressió, que és l’article 21 per, a continuació, passar la paraula a Andy Trias, president de l’Assemblea i escriptor, que ens va presentar el seu llibre, “Ignorant la SD”.

També va participar Liceth Cedeño, en aquest cas per referir-se a les dones en situació de discapacitat, que és l’article 6. Cedeño va donar pas a un vídeo explicatiu sobre l’Assemblea.

Clara Hervás, suplent de la vocal per la discapacitat intel·lectual a l’IMPD, va participar virtualment per reivindicar la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Per últim, va intervenir Edgar Prat, responsable del Servei de Promoció Ciutadana de la FCSD, per parlar sobre el manifest “Covid 19, discapacitat i salut mental” que ha promogut l’Assamblea.

Les jornades van ser un espai de trobada i de participació al voltant de la salut mental de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. En el meu cas, van ser les primeres a les que he pogut participar i espero tornar a fer-ho en el futur.

També va participar Liceth Cedeño, en aquest cas per referir-se a les dones en situació de discapacitat, que és l’article 6. Cedeño va donar pas a un vídeo explicatiu sobre l’Assemblea.

Clara Hervás, suplent de la vocal per la discapacitat intel·lectual a l’IMPD, va participar virtualment per reivindicar la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Per últim, va intervenir Edgar Prat, responsable del Servei de Promoció Ciutadana de la FCSD, per parlar sobre el manifest “Covid 19, discapacitat i salut mental” que ha promogut l’Assamblea.

Les jornades van ser un espai de trobada i de participació al voltant de la salut mental de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. En el meu cas, van ser les primeres a les que he pogut participar i espero tornar a fer-ho en el futur.

També va participar Liceth Cedeño, en aquest cas per referir-se a les dones en situació de discapacitat, que és l’article 6. Cedeño va donar pas a un vídeo explicatiu sobre l’Assemblea.

Clara Hervás, suplent de la vocal per la discapacitat intel·lectual a l’IMPD, va participar virtualment per reivindicar la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Per últim, va intervenir Edgar Prat, responsable del Servei de Promoció Ciutadana de la FCSD, per parlar sobre el manifest “Covid 19, discapacitat i salut mental” que ha promogut l’Assamblea.

Les jornades van ser un espai de trobada i de participació al voltant de la salut mental de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. En el meu cas, van ser les primeres a les que he pogut participar i espero tornar a fer-ho en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *