“SEMPRE QUE PUGUEM, FAREM MONÒLEGS”

Dani Diestre és un jove emprenedor que ha estudiat Enginyeria Industrial. I juntament amb un company han tingut la inquietud d’emprendre un negoci, l’empresa “El monólogo”, en la qual organitzen i produeixen espectacles de monòlegs.

Una part de la seva audiència és gent jove que abans no havia anat mai a un espectacle de monòlegs i que han tingut l’oportunitat de veure’ls per primera vegada  per Instagram en la pàgina que van crear.

Els primers monòlegs que van organitzar van estar al bar “Sotavent” al barri de Sarrià, en el qual van tenir molt d’èxit. Desprès van cercar un espai més gran al  ”El Quinto”, on col·laboren oferint monòlegs, amb una programació contínua.

El passat estiu van participar en un nou projecte i al “Cinema Brava”a Begur, és un “autocine” amb un espai de concerts, ioga, amb molt contingut cultural i on ells van aportar un espai de monòlegs que va tenir força audiència.

També han col·laborat amb el grup Capítol fent marketing digital i promoció dels seus espectacles.

La pandèmia els ha afectat a nivell presencial, si bé han iniciat un programa per Instagram “El monólogo en casa”, fent entrevistes a gent del sector de la cultura, jugadors de futbol, etc.

Són una empresa en moviment i actualment tenen idees noves per a desenvolupar en el sector de l’entreteniment.

El Dani és un noi que li agrada molt el món de la cultura i els monòlegs i desitjo que faci moltes coses.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *