LES DEL BÀSQUET CONTINUEN FENT HISTÒRIA

La selecció Espanyola femenina de bàsquet ha guanyat l’Europeu davant França per 86-66. Les espanyoles de seguida han posat la directa amb un parcial de 13-6 gràcies a una gran Marta Xargay, que ha anotat tres triples seguits només començar el partit.

Entre les franceses destacava la jugadora Sandrine Gruda. A mesura que passaven els minuts del primer quart, França s’ha posat a només un punt (19-18).

A la segona part Espanya ha sortit més forta i han agafat avantatge i confiança amb el marcador favorable (50-36). Un altre cop,  però, les franceses, molt lluitadores, s’han tornat a posar en el partit fins que, de nou, amb els triples de Xargay, les espanyoles han aconseguit guanyar la final per vint punts de diferencia (86 a 66).

Tercer or

La selecció espanyola ha guanyat tres medalles d’or, i el seu setè metall en els últims sis anys. L’últim el va guanyar també davant França per 71-55, l’any 2017.

França, per quart any consecutiu, aconsegueix jugar la final però no guanya l’Europeu.

La capitana espanyola, Laia Palau, ha aixecat el títol com a campiona d’Europa.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).