Dol per la ‘Mamba negra’

L’ex jugador de l’NBA Kobe Bryant, conegut amb el sobrenom de ‘Mamba negra’, va morir aquest diumenge causa d’un accident d’helicòpter a l’edat de 41 anys. El jugador anava amb la seva filla Gianna, de tretze anys. A l’helicòpter també hi anaven vuit persones més, però la seva dona i l’altra filla no hi anaven.

Quan s’ha sabut la seva mort els aficionats van anar a la pista dels Lakers, equip on va jugar durant tota la seva trajectòria, i van deixar moltes flors i missatges; tot i així han jugat els partits, on s’ha fet un gran homenatge a l’estrella de l’NBA.

També s’ha dit de posar la seva silueta al logo de l’NBA, però és una cosa que s’està mirant. Molts esportistes tot de l’esport en general han escrit missatges de condol a les xarxes socials.

Títols aconseguits

El jugador es va retirar l’any 2016. Va guanyar cinc anells de l’NBA, tres amb Shaquille O’Neal; i dos, amb Pau Gasol.

També ha guanyat dos ors olímpics; a Pequín, l’any 2008, i a Londres, l’any 2012.

El desembre de l’any 2017 els Lakers li van fer un homenatge per la seva retirada, on van retirar els dorsals 8 i 24, els que va portar Bryant amb els Lakers.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *