(Català) Comença la cursa per la reelecció

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català.

One Comment on “(Català) Comença la cursa per la reelecció

  1. Estimada Montserrat,
    Des fa mesos que segueixo en el seu blog, sobretot sobre els temes relacionats amb l’IMPD. Com que estic cercant informació de com funciona el Consell Rector i que pot aportar per les persones amb diversitat funcional de la ciutat.
    T’agraeixo que informes les vostres accions dins del Consell perquè fa temps vaig demanar informació a l’IMPD i fins avui encara no he rebut cap informació, només demana que contacti amb la secretària dels serveis jurídics cosa que ho vaig fer a principis de febrer.
    Ànims i segueix amb les teves tasques per millorar el teu col·lectiu que cada dia aportes un granet i en mica en mica fas passos importants.
    Moltes gràcies, Montserrat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *