Cisternas Reyes, defensora de los derechos universales

María Soledad Cisternas Reyes sempre ha reivindicat que les persones en situació de discapacitat han de tenir reconeguts tots els drets humans i totes les llibertats i han de ser respectades com els altres i participar plenament en la societat.

Reivindicar els nostres drets
L’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) també reivindica els drets de les persones en situació de discapacitat.

Una altra dona important que volem destacar pel seu treball actual perquè el nostre missatge arribi a molta gent és Montserrat Vilarrassa, membre de la ADHMT i vocal representant de la discapacitat intel·lectual a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

El que anem aconseguint és gràcies a les ganes, la il·lusió i la lluita de seguir endavant encara que tinguem obstacles. Vilarrasa és una persona molt treballadora i ens informa sobre els avenços que aconsegueix per a nosaltres a través del seu activisme.

Per saber més sobre aquest document i sobre elles us recomanem veure l’entrevista a Maria Soledad Cisternes Reis que va realitzar EXIT21. Va ser una entrevista molt interessant que ens va ajudar a empoderar com a dones.

Volem agrair tota la feina que dones com Maria Soledad Cisternas Reyes o Montse Vilarrasa han fet en la lluita pels drets humans de les persones en situació de discapacitat.

*Text original en castellà

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *