(Català) Les Minisèries. ¿Tot per l’audiència?

Désolé, cet article est seulement disponible en Català, Español et English.

One Comment on “(Català) Les Minisèries. ¿Tot per l’audiència?

  1. M’heu recordat un programa que es va emitir a Telecinco fa molt de temps que es deia La Caja Roja on els concursants enfrentaven les seves fobies sentats en una cadira, rodejats de pantalles gegants, amb una « psicóloga » en plan « super » de GH y milerls de persones mirant el programa y recordu un señor que hi va anar que havia perdut familiars a l’accident de Spanair.
    Sóc friki de milions de series inclús les que no veu ningú, jo les anomeno chicle pel cervell,pero amb aquestes coses no es juga, jo sóc indignada total de les series de Telecinco y Antena 3 que fan reviure tals desgrácies.

    Y després del rollo…. Felicitats pel Blog, está Genial!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *