(Català) Viure amb la síndrome de Down

Désolé, cet article est seulement disponible en Català et Español.

5 Comments on “(Català) Viure amb la síndrome de Down

 1. Lo primero de todo felicitarte por este artículo tan claro y sincero!!! lo segundo es darte mil veces gracias, porque gracias a que teneis la voluntad de publicar vuestras opiniones, proyectos,vivencias, sueños y recuerdos…nos lo poneis mucho más fácil a los papás que, como yo, quieren dar lo mejor a sus hijos, y siempre tienen miedo de equivocarse!
  Me ha encantado!

  Gracias de nuevo! Un abrazo!

 2. Muchas gracias por un articulo tan interesante. Gracias a personas como tú puedo entender qué preocupaciones tendrá mi hija cuando se haga mayor, ya que ella también tiene un cromosoma más, igual que tú.
  Enhorabuena!

 3. Està clar que els pares anem desesperats a la caça del millor pels nostres fills, siguin com siguin, però quàn aquests néixen amb una discapacitat se’ns disparen totes les alarmes i s’instala dintre nostre una mena d’ansietat que multiplica per infinit el nostre desig de fer la nostra feina insuperable. Per calmar aquesta ansietat i tornar-nos a la normalitat i a la realitat de la vida no hi ha medicina millor que les vostres paraules. Al igual que la resta de pares, us felicitem i us donem les gràcies per aquest tant encertat espai. Molts ànims a tots!!!

 4. Gracies Paco, pel magnific article! soc mare d’una preciosa nena, que tambe rebia classes de suport per ser l’unica amb S.Down a l’escola. Al comencar l’ESo,et surten nous reptes i moltes duptes, de si fas el correcta. Les teves paraules i reflexiòns hens ajuden molt. No sempre es facil, i cada cas es diferent, pero crec que val molt la pena, la integraciò de les personas amb dis-capacitat,que SI son capacos de grans coses.
  Ànims!!!
  Salutaciòns

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *