(Català) Paranormal Activity : Los señalados

Désolé, cet article est seulement disponible en Català et Español.

4 Comments on “(Català) Paranormal Activity : Los señalados

  1. Quant dius les americanades les justes en referència i quant dius que no entens perquè els cines fan pel·lícules de por t’he de dir que des de sempre s’han fet pel·lícules així sinó no m’explico perquè s’han fet pel·lícules de estil,Crepuscle que va de un vampir que s’enamora d’una humana i la humana es Kristen Stewart i Robert Pattinson que no només han fet aquesta pel·lícula,també han fet Amanecer 1, Amanacer 2 i Eclipse. Jo les vaig anar a veure amb el meu antic grup d’oci i amb la meva parella i em van agradar. També hi ha una sèrie americana que es diu Diaris de Vampirs.

  2. Andy, jo també he vist crepúsculo i m’agrada pero això ja es ciencia ficció. Si llegeixes bé del que explico, em refereixo a les que es mofen de les películes de por com aquesta i scary movie, en concret. Per això no m’agraden.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *