(Català) Arts marcials

Désolé, cet article est seulement disponible en Català et Español.

2 Comments on “(Català) Arts marcials

 1. Me gusta tu artículo.
  A mi también me gustan las artes marciales pero nunca lo he practicado. No hace mucho hice defensa personal, a lo mejor te gustaría probar. Te dan buenos consejos y practicas un montón. A mi me gustó.

 2. Sonia n’ he sentit parlar de la defensa personal.
  Però jo no tinc temps.
  No sé que és fa, ni tampoc sé com és.
  El cas, es que no sé si em pot agradar.
  Per ara tinc un projecte, totalment nou de trinca, i és que compaginare el ball contemporani amb el Tai Chi. Ho he probat i sembla que estiguis fent un art marcial de debó. El que no sé es si em servirá per defensar-me.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *