(Català) Comoditat o natura?

Désolé, cet article est seulement disponible en Català et Español.

3 Comments on “(Català) Comoditat o natura?

  1. I q a les coiutats anem bastant com a zombies, poc connectats amb els indrets que ens envolten i amb les persones, passem pel costat de sense sostre, de persones deprimides, necessitades… persones que se senten soles i desprotegides quan estan envoltades de milers de persones.
    Aquest bombardeig d’informació constant, semàfors, aparadors, senyals de transit, pantalles, annuncis, cada persona que et creues hi ha un intercanvi d’informació que fa q el nostre subconscient no s’aturi, no descansi, esgotador…. costa trobar espais de pau, no agressius, on no t’intentin vendre alguna cosa…

    • Que bé poder gaudir dels avantatges de la vida urbana… i alhora poder connectar amb la natura regularment… efectivament, per a mi, també absolutament necessari per mantenir un cert equilibri interior…

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *