(Català) SI NO HAGUÉS ESTAT PER ELLA

Désolé, cet article est seulement disponible en Català et Español.

14 Comments on “(Català) SI NO HAGUÉS ESTAT PER ELLA

 1. Andy és preciós!!!!
  Vas conseguir que tota la seva lluita valgués molt la pena! estava tant orgullosa de tú que no deixava de repetir-ho!! no nomes per tots els teus èxits personals que son molts, sobretot, sobretot per la teva gran humanitat!
  T’estimo!
  Mireia

 2. Estimat Andy, m imagino la tristeza que portas afina pero la mort de la teva mare.Em sap molt greu.. Però com tu bé dius ella esta allà dalt protegin té.Ella ha sigut una persona molt important a la familia i fora de la família.Amb la seva perseverància i valentia ha assolit tot l ho que s ha proposat fer…Jo personalment la admirava.Gracies a ella els Nadals eran entranyables,oi Andy? Estic molt orgullosa de ésser cusina teva i de tot lo que has assolit fins ara, guapo.Reb una forta abraçada de la teva cosina ANA

 3. Molt bonic tot el que dius Andy. La teva mare i el teu pare segur que se senten super orgullosos de tu. Una abraçada
  Mcarme

 4. Tendre i sincer. Autentic hereu dels valors i conviccions de la seva mare, la Montserrat Trueta. Un plaer,

 5. Un escrit molt emotiu i verdadera frase « Si no hagués…, « . GRÀCIES per tota la tasca feta

 6. Encara que passin els anys… l’article, amb tot el que dius i el titol segueixen sent vigents i sempre ho seran. Tambe et vull agrair Andy que gracies a tu, tota la familia ha après les lliçons que ens han ajudat a ser millor persones! Portem la lluita que va encetar la nostra mare i que tu has continuat amb el teu exemple a dins nostre i el nostre cor es mes gran!

  Amb molta admiracio i estimacio!
  Katy

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *