Un Barça a mig gas guanya al Llevant

El Barça va aconseguir ahir la victòria a casa contra el Llevant (2-1). Els blaugranes van ser molt superiors a la primera part, amb dos gols d’Ansu Fati en dos minuts, gràcies a dues assistències de Messi.

Ansu Fati ja és el jugador més jove en fer un doblet en la història del Barça i de la Lliga.

Els blaugranes van tenir controlat el partit. A part dels dos gols de Fati, Griezmann va tenir una ocasió claríssima de gol, gràcies a una altra passada de Messi. Semedo també va tenir una ocasió que va acabar estavellada al pal.

A la segona part, en canvi, els blaugranes van baixar el ritme i els granotes van tenir clares ocasions de gol. Una vegada més, la providencial actuació de Ter Stegen va evitar que l’equip del Llevant puntués al Camp Nou.

El porter alemany no va poder fer res en el gol de Rochina en el temps afegit.

El Barça va lluir primer i després va saber patir fins al final per emportar–se els tres punts en joc i no allunyar-se massa del líder, el Real Madrid, que va guanyar el derbi madrileny.

Ara, la Copa

El pròxim repte dels blaugranes seran  els quarts de final  de la Copa del Rei que jugaran aquest dijous contra l’Athletic de Bilbao, a San Mamés, a un sol partit.

El diumenge el Barça jugarà contra el Betis a Sevilla, en una setmana clau per veure fins on pot arribar l’equip.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).