EL “BOTÓ MÀGIC” ACTIVA LA INCLUSIÓ

El proper dijous 3 de desembre es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per commemorar-ho des d’Aspasim s’ha fet un vídeo amb la cançó del “Botó màgic”. Aquesta cançó neix dels tallers ocupacionals de contacontes d’Aspasim.

Algunes entitats han tingut la iniciativa de gravar el vídeo cantant la cançó. És el cas de la Colla gegantera de Sarrià, que va gravar el vídeo a la seu del districte de Sarrià fent servir la llengua de signes.

El vídeo es pot veure a les xarxes socials, però també a la pàgina web de la Fundació Aspasim. Qui vulgui, pot escoltar-la i seguir les instruccions per enregistrar la seva versió.

Activitats online
Aquest any 2020, degut a la Covid-19, no es faran activitats a l’aire lliure, però és podran seguir des d’internet com farà, per exemple, l’Hospital Sant Joan de Déu.
Aquest proper dia 3, entre tots activem el botó màgic de la inclusió.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *