El Barça es disfressa de “patidor” per guanyar al Llevant

En aquest ambient tan carnavalesc, l’equip dirigit per Luis Enrique arribava a l’estadi Ciutat de València en un horari poc habitual amb l’objectiu de mantenir la posició de líder del campionat nacional. Els blaugrana s’enfrontaven a la plantilla dels “granotes” dirigida per Joan Francesc Ferrer, més conegut com Rubi.

Com era d’esperar no van arribar precisament per prendre el vermut, sinó més aviat per sumar el 28è partit consecutiu sense perdre.

Pel que fa al partit, la veritat és que es va iniciar amb un clar domini de l’equip blaugrana; fins que David Navarro es va veure superat i es va marcar un gol en pròpia porteria.

A partir de llavors va ser com si s’hagués tornat a començar però amb la diferència que era el club local qui portava les regnes de l’enfrontament i va disposar de diverses ocasions per fer pujar l’empat al marcador. En aquests moments del partit, el Llevant no semblava que fos el cuer.

Vist el resultat, el Barça es va disfressar de “patidor” per guanyar al Llevant i, sense que serveixi com a precedent, el “trident” Messi-Neymar-Suárez que, tot i no estar gens fi, no va fallar gràcies a l’uruguaià. I amb aquest gol en el temps de descompte, Luis Suárez ja en suma vint.

Ja sigui amb exhibició, jugant de memòria o portant la granota de feina i patint més del compte, el que realment importa és guanyar i aconseguir els tres punts. Perquè només d’aquesta manera es demostra la grandesa d’aquest equip. I una setmana més, el Barça seguirà mantenint les distàncies amb els seus rivals més directes.

I ara, tenint els deures fets en les altres competicions, els blaugrana hauran de concentrar totes les seves forces en preparar el proper partit contra el Celta.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *