Espanya segella el seu passaport per al Mundial

Igual que la música sol amansir les feres, el bon futbol uneix a les aficions dels clubs de la lliga per viure amb passió els partits de la selecció espanyola. El seu joc de toc fa vibrar els seguidors.

Pel que fa al partit classificatori al Mundial 2018 de Rússia davant d’Albània, la veritat és que no va poder ser més satisfactori i els jugadors van demostrar que no tenen rival que els planti cara.

Dels 90 minuts del matx els van sobrar els segons 45. Rodrigo va obrir el marcador al minut 16, mentre Silva marcaria al 23 i Thiago remataria el resultat amb el tercer gol al 26.

Amb aquesta victòria aconsegueixen el passaport per poder anar al Mundial de Rússia, i amb aquest ja són 11 els Mundials jugats. El 2010 van guanyar el Mundial de Sud-àfrica.

Piqué, l’altre protagonista destacat

Després d’una tensa setmana provocada per les seves declaracions després de l’1 d’octubre, el futbolista blaugrana Gerard Piqué tornava a la “La Roja” i va fer el possible per guanyar-se al públic amb les seves millors espurnes de qualitat.

Si hagués de buscar un protagonista, aquest seria Gerard Piqué, que també estarà a Rússia defensant els colors de la selecció.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *