Ser un mateix

M’agradaria parlar de la presa de decisions que fem diàriament, perquè no m’agrada que siguin dirigides, aconsellades o condicionades per d’altres persones.

Sempre està bé escoltar els altres per veure punts de vista diferents, però és molt més important crear-ne de propis per adquirir més força, confiança i autoestima.

Si argumento això és perquè crec que l’aprenentatge que ha de fer una persona ha de ser amb voluntat, perseverança i predisposició. Hem de procurar que l’aprenentatge sorgeixi d’un mateix.

Si no ho fem així, els altres ens dirigiran o ens diran el que hem de fer en tot moment.

Actualment, cal tenir en compte que vivim en una societat condicionada pel control i el consum i dirigida per a altres persones (pares, politics, professors…).

No sé si parlo d’una utopia però crec que hauríem de poder ser més lliures. Però el control acaba sent una realitat i les decisions que prenem en el dia a dia estan condicionades pels altres.

Per a ser autèntics, hem d’acabar sent nosaltres mateixos.

Redactor “ÈXIT21 un punt de reflexió i expressivitat cap al món exterior en el qual puc manifestar o expressar situacions de la meva vida particular, social… I que puc compartir amb els meus companys i amb el món en el qual vivim. Servirà per fer visibles les coses que ens passen, personals i socials, i també mostrar la integració de les persones amb discapacitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *